Verplaatsbare Laptopzuil plafond serie

Nooit meer kabels in de weg, altijd verbonden

De verplaatsbare laptopzuil plafond serie is ideaal voor omgevingen met bewegende leerlingen of studenten. Hier wilt u het liefst geen enkele voeding over de grond hebben lopen. De plafondzuil maakt dit mogelijk door de voeding via het aluminium verjongingsprofiel en het gespiraliseerde snoer. Hierdoor kunt u vanuit een wcd in het plafond of een hoge wandgoot een cirkel van 4 meter van stroom voorzien. 

Met de laptopzuil is uw BYOD onderwijs echt mobiel. Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt. Met dit hefboomeffect en de speciaal ontworpen wieltjes is de zuil eenvoudig te verplaatsen en stabiel op zijn plek. Lees hieronder meer over de techniek achter de laptopzuil. Of neem contact met ons op voor documentatie, een afspraak of een offerte.

Wilt of kunt u geen wandcontactdoos in het plafond monteren? Bijvoorbeeld in een monumentaal pand, hoog plafond of een verhoogde vloer? Kijkt u dan eens naar onze verplaatsbare vloer serie. 

De laptopzuil plafond serie kan ook worden uitgerust met USB-aansluitingen voor telefoons. Met de laptopzuil is uw BYOD onderwijs dus echt mobiel. Lees hieronder meer over de techniek achter de laptopzuil. Of neem contact met ons op voor documentatie, een afspraak of een offerte.

Open ruimtes

Veel onderwijsinstellingen maken gebruik van open leerpleinen. De verplaatsbare laptopzuil plafond serie is ideaal om deze open ruimtes op een veilige manier van stroom te voorzien. Wanneer de ruimte op een andere wijze wordt gebruikt, wisselt u eenvoudig van opstelling.

Klaslokalen

Omdat de indeling van een leslokaal iedere dag kan veranderen, heeft u niet altijd op dezelfde plekken oplaadpunten nodig. Het blijft altijd lastig het midden van de klas van flexibele oplaadpunten te voorzien. De laptopzuil geeft u de maximale mogelijkheid stroompunten te maken waar er behoefte aan is.

Vergaderruimtes

Om leerlingen en studenten goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt, werken ze steeds meer samen in kleine groepen. Daar worden veel digitale devices gebruikt. Tablets om aantekeningen te maken. Beamers en laptops voor presentaties. Makerspaces.Met de plafondzuil van Edupower benutten zij ook kleine ruimtes optimaal.

Digitaal toetsen

Om de voordelen van digitaal toetsen te plukken, moet je ervan op aan kunnen dat digitale devices goed zijn opgeladen en een stabiele internetverbinding hebben. Het inrichten van een grote, vaste ruimte voor een paar toetsmomenten per jaar kost natuurlijk veel ruimte. Het is vaak handiger om een gymzaal of een aantal lokalen om te toveren tot digitale toetsruimte. Vraag naar onze oplossingen voor digitaal toetsen!

Ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefplaatsing voor drie maanden aan. 

-> Maak een afspraak

Bespaar op montage met het plafond WCD accessoire

Het ROC Amsterdam had behoefte aan een oplossing om de montage van BP220 laptopzuilen nog sneller te laten verlopen. In overleg met het ROC is daarom het plafond WCD accessoire ontwikkeld.

Met het nieuwe plafond WCD accessoire kunt u de BP220 Laptopzuil nog sneller en eenvoudiger aansluiten. De plafond WCD bestaat uit een tweevoudige
wandcontactdoos met een verstelbare, metalen buis met een robuuste bevestigingsplaat. Deze kan stevig verankerd worden aan het plafond. Tijdwinst voor installateur en gebruiker.

De verplaatsbare laptopzuil plafond is een plug & play product. Wel moet deze worden aangesloten op een wandcontactdoos in het plafond. Nu kunt u dit natuurlijk uitbesteden aan uw huisinstallateur. Maar met het nieuwe plafond WCD accessoire kunt u dit ook zeer eenvoudig zelf doen, en bespaart u dus aanzienlijk op de kosten. Ook als u wel de installateur dit zelf laat doen, levert het tijdwinst op. De plafond wcd bestaat uit een tweevoudigewandcontactdoos met een verstelbare,metalen buis met een robuuste bevestigingsplaat. Deze kan stevig wordenvastgeboord in het plafond. U hoeft slechts een gat te maken in de plafondplaat voorde wcd’s, en uw aansluitpunt is klaar. De plafond wcd is voorzien van eenaansluitsnoer van 3 x 2,5 qmm met een lengte van 7,5 meter.

Waarom een Laptopzuil?

Zodat leerlingen overal, veilig en duurzaam kunnen leren

Het aantal mobiele devices in het onderwijs neemt toe, terwijl de ontwikkeling van de accuduur stagneert. Tegelijkertijd werken leerlingen op steeds meer verschillende plekken en opstellingen. Oude en nieuwe gebouwen hebben onvoldoende stopcontacten om dit te ondersteunen. Onze verplaatsbare vloerzuil is speciaal ontwikkeld als oplossing voor dit probleem. 

De Laptopzuil is zowel binnen als buiten de klas flexibel inzetbaar. Zo kunnen leerlingen de zuilen meenemen naar flexwerkplekken. Of voor examens in een grote zaal. Er zijn zoveel mogelijkheden als u kunt bedenken. We kunnen niet voorzien welke ict we nodig hebben over twintig jaar. Maar wel dat de laptopzuil flexibel inzetbaar blijft voor die behoefte.

Stel uw laptopzuil samen

Vraag naar de extra opties

Gespiraliseerd aansluitsnoer

Plug & play voeding voor elk plafond

Een innovatief, gespiraliseerd snoer voorziet de laptopzuil van een flexibele voeding en een comfortabele actieradius. Waar de zuil ook staat, het snoer ‘krult’ mee. De voeding hangt dus nooit in de weg of het zicht.

De extra trekontlasting in de top van het aluminium profiel beschermt de inbouwcomponenten tegen ruwe bewegingen. De plafondzuil is plug & play. Het aansluiten van de laptopzuil gebeurt snel, eenvoudig en geruisloos. U steekt de randaarde stekker gewoon in het stopcontact van het plafond. 

Licht profiel op wieltjes

Moeiteloos verplaatsbaar

Flexibel. Handzaam. Betrouwbaar. Met de laptopzuil is uw BYOD onderwijs pas echt mobiel. Dagelijks in de klas, maar ook strategisch in het beleid. Binnen en buiten de les kunt u de zuil eenvoudig en veilig verplaatsen. Het lichte aluminium profiel en de nieuwe verzwaarde voetplaat met wieltjes creëren samen een hefboomeffect. Dit combineert perfecte stabiliteit met ongekende verplaatsbaarheid. 

Dankzij het hefboomeffect is de zuil eenvoudig te verplaatsen. Wanneer uw lichtjes de zuil kantelt, raken de wieltjes de grond. Met het momentum van de beweging rolt u de zuil moeiteloos naar de gewenste plek. De klas heeft dus altijd stroom waar nodig. En na gebruik staat de zuil nooit in de weg.

Maak nu een afspraak!

Verzwaarde voetplaat

Stabiel in elke leeromgeving

Stabiel in elke leerom Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt. Wanneer de zuil op de juiste plek staat, raken de speciaal ontworpen wieltjes op de voetplaat de grond niet. Zo weet u zeker dat de zuil veilig staat in een omgeving met bewegende leerlingen.

Praat met een adviseur!

Design

Harmonie tussen vorm en inhoud

De laptopzuil bevat veel techniek in een compact profiel. De materiaalkeuze en productieprocessen zijn toegespitst op functionaliteit, een strak design en duurzaamheid.

Een strakke uitstraling

De zwarte voetplaat contrasteert met de witte zuil

Elk stopcontact voorzien van eigen beschermingsdop

Onzichtbaar en representatief aanwezig

Groeven deksel vloeien symmetrisch weg

Een strakke uitstraling

Moeiteloos verplaatsbaar

De verzwaarde voetplaat houdt de laptopzuil niet alleen in balans, maar is ook de visuele overgang tussen vloer en zuil. De zwarte, acht millimeter dunne plaat contrasteert met de witte, verticale zuil. De strakke, subtiele groeven van de deksel vloeien symmetrisch weg aan de zijkant. Elk stopcontact is verzonken in de zuil met een eigen, zwarte beschermingsdop. De laptopzuil belemmert dus nooit het zicht. Onzichtbaar en tegelijkertijd altijd representatief aanwezig.

Bestel uw eerste zuil!

Duurzaam aluminium

Het gehele profiel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Zo maken we de laptopzuil licht, bestendig en milieuvriendelijk. Aluminium weegt slechts een derde van staal. Maar het is even sterk, roestvrij en slijtvast. Het materiaal wordt in een speciale mal in de optimale vorm geëxtrudeerd. Daarna wordt het op maat gezaagd. Het aluminium gaat een bouwleven lang mee. En zelfs daarna blijft het honderd procent recyclebaar. Dubbel duurzaam dus.

Ingebouwde techniek

De betrouwbaarste stroomvoorziening ooit.

Dit is het hart van de laptopzuil. Tien stroompunten, vijf gemonteerd in elke zijde. Zo voorziet u met twee of drie zuilen een hele klas van stroom. De op maat gemaakte wandcontactdozen vormen een compacte, stevige behuizing. We gebruiken alleen het beste schakelmateriaal. Zo garanderen we een brandveilige stroomvoorziening die een hoge belasting aankan. Met de laptopzuil voldoet u dus aan alle arboregels voor het onderwijs. Alle stroompunten zijn afgedekt met een speciaal ontworpen beschermingsdop in zwart of wit. We werken alleen met gecertificeerde componenten en testen elke zuil in zijn geheel.

Wilt u minder of meer stroompunten per zuil? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Edupower flyer

DOWNLOAD DE FLYER

Technische specificaties

DOWNLOAD DE SPECIFICATIES

Bestek tekst

DOWNLOAD BESTEKTEKST

Onze folder

DOWNLOAD ONZE FOLDER

U verdient de best mogelijke service

Bij Edupower geloven we in moderne en persoonlijke service. Wij weten dat u zelf het beste weet wat u nodig heeft. Daarom kunt u al onze informatie op uw gemak op de website doorzoeken. 

Maar we weten ook dat u voor grote investeringen ons product en onze mensen in de offline wereld wilt zien. Daarom komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw adviseur ziet er persoonlijk op toe dat u de best mogelijke service krijgt. Of het nu gaat om een levertijd die aansluit op uw planning, maatwerkoplossingen voor uw unieke vraag of een proefplaatsing voor uw pilot. Na een bestelling vragen we altijd even of de geboden oplossing naar wens is.

U vindt bij Edupower dus niet alleen de beste producten, maar ook een betrokken leverancier die u ontzorgt.

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Wilt u meer weten over de verplaatsbare Laptopzuil vloer serie? U kunt bijvoorbeeld vragen om:

  • Aanvullende documentatie
  • Een offerte of prijslijst
  • Een vrijblijvend adviesgesprek op locatie 
  • Een proefplaatsing 
  • Specifieke antwoorden

Bel ons op 020 89 43 89 1 of mail naar info@edupower.nl

Ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefplaatsing voor drie maanden aan.

VRAAG EEN DEMO!

We komen graag langs

Elke situatie is anders soms is een locatiebezoek van onze technische-experts noodzakelijk. (misschien ontstaat er zelfs wel een nieuwe oplossing)

Geef uw situatie aan

Gratis verzending

Boven de € 500,- hanteren wij in Nederland een gratis verzending.