Goed kabelmanagement bespaart u extra kosten

Als school wilt u zo veel mogelijk geld direct uitgeven aan onderwijs, en zo min mogelijk aan uw gebouw en inrichting. Maar tijdelijke, ad hoc oplossingen kosten op lange termijn veel meer dan goed onderbouwd kabelmanagement. Met de producten van Edupower kiest u voor de beste prijs/kwaliteitverhouding, en bespaart u op meerdere fronten.

Goed onderwijs kost tijd die u niet kwijt wilt zijn aan het verplaatsen van tafels of kabels uit de knoop halen. Alle Edupower producten zijn daarom plug & play en gemakkelijk verplaatsbaar.

Huis- tuin- en keukenproducten als stekkerblokken en haspels creëren brand- en struikelgevaar. Los van het grote veiligheidsrisico dat hieraan kleeft, moeten ze regelmatig worden vervangen. Uiteindelijk bent u hierdoor duurder uit. Daarentegen zijn alle Edupower producten gemaakt van robuuste en hoogwaardige materialen. Ze gaan een gebouwleven lang mee. U investeert dus in kwaliteit en verdient dit terug met lage onderhouds- en vervangingskosten.

Losliggende kabels en stekkerblokken creëren stofnesten die onbereikbaar zijn voor schoonmakers. Onder tafels of in open- werkplekken komen daar broodkruimels en andere etensresten bij, wat ongedierte aantrekt. Dit creëert een onhygiënisch klimaat, en bijkomende kosten om dit aan te pakken. Goed kabelmanagement van Edupower zorgt ervoor dat schoonmakers hun werk beter en sneller kunnen doen.  

Leerlingen gebruiken vaak digitale devices en adapters van uiteenlopende kwaliteit. Dit kan al snel tot piekbelasting of kortsluiting leiden. Het sturen van een monteur om het probleem te identificeren en de stop om te zetten kost veel geld. In zo’n geval kan het verstandig zijn een optionele installatieautomaat in te bouwen in de laptopzuil. Bij piekbelasting wordt alleen de zuil uitgeschakeld, en niet de hele groep. Bovendien kunt u de zuil weer in gebruik nemen zonder tussenkomst van een dure externe.