Vloerzuil

Gewoon stroom uit de muur, buitengewoon flexibel.

De verplaatsbare laptopzuil vloer serie bevat tot maar liefst tien aansluitpunten van 230 volt. U sluit de vloerzuil eenvoudig aan op de voeding in de muur. Het oranje PUR snoer valt extra op. Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt. Zo kunnen leerlingen en studenten veilig werken met hun eigen laptop in elke ruimte. 

De laptopzuil vloer serie 

kan ook worden uitgerust met USB-aansluitingen voor telefoons. Met de laptopzuil is uw BYOD onderwijs dus echt mobiel. Lees hieronder meer over de techniek achter de laptopzuil. Of neem contact met ons op voor documentatie, een afspraak of een offerte

Klaslokalen

Omdat de indeling van een leslokaal iedere dag kan veranderen, heeft u niet altijd op dezelfde plekken oplaadpunten nodig. Het blijft altijd lastig het midden van de klas van flexibele oplaadpunten te voorzien. De laptopzuil geeft u de maximale mogelijkheid stroompunten te maken waar er behoefte aan is.

Vergaderruimtes

Voedingszuil, electrazuil, BISelect, laptopzuil, zwart 10 wcd,s

Om leerlingen en studenten goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt, werken ze steeds meer samen in kleine groepen. Daar worden veel digitale devices gebruikt. Tablets om aantekeningen te maken. Beamers en laptops voor presentaties. Makerspaces.Met de vloerzuil van Edupower benutten zij ook kleine ruimtes optimaal.

Open ruimtes

Veel onderwijsinstellingen maken gebruik van open leerpleinen. De verplaatsbare vloerzuil serie is ideaal om deze open ruimtes op een veilige manier van stroom te voorzien. Wanneer de ruimte op een andere wijze wordt gebruikt, wisselt u eenvoudig van opstelling.

Digitaal toetsen

Om de voordelen van digitaal toetsen te plukken, moet je ervan op aan kunnen dat digitale devices goed zijn opgeladen en een stabiele internetverbinding hebben. Het inrichten van een grote, vaste ruimte voor een paar toetsmomenten per jaar kost natuurlijk veel ruimte. Het is vaak handiger om een gymzaal of een aantal lokalen om te toveren tot digitale toetsruimte. Vraag naar onze oplossingen voor digitaal toetsen! -> Maak een afspraak

Ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefplaatsing voor drie maanden aan. 

-> Maak een afspraak

Ervaar het zelf!

Waarom een Laptopzuil?

Zodat leerlingen overal, veilig en duurzaam kunnen leren

Het aantal mobiele devices in het onderwijs neemt toe, terwijl de ontwikkeling van de accuduur stagneert. Tegelijkertijd werken leerlingen op steeds meer verschillende plekken en opstellingen. Oude en nieuwe gebouwen hebben onvoldoende stopcontacten om dit te ondersteunen. Onze verplaatsbare vloerzuil is speciaal ontwikkeld als oplossing voor dit probleem. 

De Laptopzuil is zowel binnen als buiten de klas flexibel inzetbaar. Zo kunnen leerlingen de zuilen meenemen naar flexwerkplekken. Of voor examens in een grote zaal. Er zijn zoveel mogelijkheden als u kunt bedenken. We kunnen niet voorzien welke ict we nodig hebben over twintig jaar. Maar wel dat de laptopzuil flexibel inzetbaar blijft voor die behoefte.

Stel uw laptopzuil samen

Vraag naar de extra opties

PUR-aansluitsnoer

Veelzijdige voeding vanuit de wand


Het 5 meter lange PUR-snoer geeft de laptopzuil vloer serie een veilige, stevige en flexibele voeding.  Het gebruikte Polyurethaan (PUR) is veerkrachtig en bestendig. De opvallend oranje kleur minimaliseert enig struikelgevaar, en is tevens een esthetische highlight.

Om de inbouwcomponenten te beschermen tegen ruwe bewegingen, is de zuil voorzien van een extra trekontlasting. De vloerzuil is plug & play. U steekt de randaarde stekker gewoon in de wandcontactdoos en het product is klaar voor gebruik.

Het handvat

Precisiewerk. Elke gram. Elke millimeter.

Innovatie betekent constant zoeken naar mogelijkheden om producten te verbeteren. Met die visie is de laptopzuil doorontwikkeld van idee tot bewezen factor. Voor de vloerzuil zijn we uitgekomen op de compacte, lichte aluminium behuizing van 660 bij 220 millimeter. Een verzwaarde stalen voetplaat van 330 bij 330 millimeter zorgt voor optimale stabiliteit. Het elegant verwerkte handvat zorgt ervoor dat u de zuil moeiteloos kan verplaatsen.

Maak nu een afspraak!

Verzwaarde voetplaat

Stabiel in elke leeromgeving

Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt.  Zo weet u zeker dat de zuil veilig staat in een omgeving met bewegende leerlingen. 

Praat met een adviseur!
verplaatsbare energiezuil met loop goot

Design

Harmonie tussen vorm en inhoud

De laptopzuil bevat veel techniek in een compact profiel. De materiaalkeuze en productieprocessen zijn toegespitst op functionaliteit, een strak design en duurzaamheid.

Een strakke uitstraling

Voedingszuil, electrazuil, BISelect, laptopzuil, zwart 10 wcd,s, verplaatsbaar

De zwarte voetplaat in combinatie met een zwarte zuil.

Elk stopcontact voorzien van eigen beschermingsdop

Onzichtbaar en representatief aanwezig

Laptopzuil, energiezuil, werkplekvoorziening,design,veilig,robuust

Groeven deksel vloeien symmetrisch weg

Lichtgewicht

Moeiteloos verplaatsbaar

Dankzij het compacte formaat en lichte aluminium, is de vloerzuil kampioen onder de lichtgewichten. Dankzij het speciaal gemonteerde handvat, tilt u hem met slechts één hand op.  De klas heeft dus altijd stroompunten waar nodig. En na gebruik staat de zuil nooit in de weg.

Bestel uw eerste zuil!

Duurzaam aluminium

Het gehele profiel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Zo maken we de laptopzuil licht, bestendig en milieuvriendelijk. Aluminium weegt slechts een derde van staal. Maar het is even sterk, roestvrij en slijtvast. Het materiaal wordt in een speciale mal in de optimale vorm geëxtrudeerd. Daarna wordt het op maat gezaagd. Het aluminium gaat een bouwleven lang mee. En zelfs daarna blijft het honderd procent recyclebaar. Dubbel duurzaam dus.

Ingebouwde techniek

De betrouwbaarste stroomvoorziening ooit.

Dit is het hart van de laptopzuil. Tien stroompunten, vijf gemonteerd in elke zijde. Zo voorziet u met twee of drie zuilen een hele klas van stroom. De op maat gemaakte wandcontactdozen vormen een compacte, stevige behuizing. We gebruiken alleen het beste schakelmateriaal. Zo garanderen we een brandveilige stroomvoorziening die een hoge belasting aankan. Met de laptopzuil voldoet u dus aan alle arboregels voor het onderwijs. Alle stroompunten zijn afgedekt met een speciaal ontworpen beschermingsdop in zwart of wit. We werken alleen met gecertificeerde componenten en testen elke zuil in zijn geheel.

Wilt u minder of meer stroompunten per zuil? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Edupower flyer

DOWNLOAD DE FLYER

Technische specificaties

DOWNLOAD DE SPECIFICATIES

Bestek tekst

DOWNLOAD BESTEKTEKST

Onze folder

DOWNLOAD ONZE FOLDER

U verdient de best mogelijke service

Bij Edupower geloven we in moderne en persoonlijke service. Wij weten dat u zelf het beste weet wat u nodig heeft. Daarom kunt u al onze informatie op uw gemak op de website doorzoeken. 

Maar we weten ook dat u voor grote investeringen ons product en onze mensen in de offline wereld wilt zien. Daarom komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw adviseur ziet er persoonlijk op toe dat u de best mogelijke service krijgt. Of het nu gaat om een levertijd die aansluit op uw planning, maatwerkoplossingen voor uw unieke vraag of een proefplaatsing voor uw pilot. Na een bestelling vragen we altijd even of de geboden oplossing naar wens is.

U vindt bij Edupower dus niet alleen de beste producten, maar ook een betrokken leverancier die u ontzorgt.

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Wilt u meer weten over de verplaatsbare Laptopzuil vloer serie? U kunt bijvoorbeeld vragen om:

  • Aanvullende documentatie
  • Een offerte of prijslijst
  • Een vrijblijvend adviesgesprek op locatie 
  • Een proefplaatsing 
  • Specifieke antwoorden

Bel ons op 020 89 43 89 1 of mail naar info@edupower.nl

Ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefplaatsing voor drie maanden aan.

VRAAG EEN DEMO!

We komen graag langs

Elke situatie is anders soms is een locatiebezoek van onze technische-experts noodzakelijk. (misschien ontstaat er zelfs wel een nieuwe oplossing)

Geef uw situatie aan.

Gratis verzending

Boven de € 500,- hanteren wij in Nederland een gratis verzending.