Maak een afspraak2024-02-22T15:09:06+01:00

LET’S TALK.

Wilt u meer weten over onze producten? Een telefonisch gesprek of een bezoek van een van onze experts? Of gewoon een offerte aanvragen? Bel gerust of stuur een e-mail. We zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

  FAQs.

  Hieronder een greep uit de meest voorkomende vragen. Staat u vraag er niet tussen? Stel hem gerust.

  Bring Your Own Device, flexwerken en goed cablemanagement zijn net zo belangrijk voor andere vormen van utiliteitsbouw als voor het onderwijs. Lees meer over de mogelijkheden voor grote projecten in de utiliteitsbouw. Bekijk de maatwerk pagina.

  Hoewel onze producten speciaal zijn ontworpen voor het onderwijs en de utiliteitsbouw, kunnen ze ook erg stijlvol en handig zijn voor gebruik thuis. Het enige verschil is dat wij particulieren vragen bij aankoop te betalen. Let erop dat op maatwerkproducten het herroepingsrecht voor consumenten niet van toepassing is.

  Bring Your Own Device is het ICT-beleid waarin elke leerling en docent een eigen mobiel apparaat gebruikt. Dit zijn vaak laptops of tablets, maar soms ook smartphones en e-readers.

  Stekkerblokken en haspels in een professionele omgeving creëren stofnesten, brand- en struikelgevaar. Los van het grote veiligheidsrisico dat hieraan kleeft, moeten ze regelmatig worden vervangen. Daarentegen zijn alle Edupower producten gemaakt van robuuste en hoogwaardige materialen. U investeert dus in kwaliteit en verdient dit terug met lage onderhouds- en vervangingskosten.

  Bij nieuwbouw of renovatie van een schoolgebouw kunt u kiezen waar u vaste stroompunten wilt aanleggen. Maar ook dan heeft u een flexibele stroomoplossing nodig. Omdat de indeling van een leslokaal iedere dag kan veranderen, heeft u niet altijd op dezelfde plekken oplaadpunten nodig. Daarnaast blijft het altijd lastig het midden van de klas van flexibele oplaadpunten te voorzien.

  We horen van veel onze klanten dat een thuis-oplaadbeleid niet werkt wanneer er serieus wordt gewerkt met devices op school. De meeste accu’s gaan niet een hele lesdag mee en de levensduur is veel korter dan die van de rest van een device. Middelbare scholieren en ook studenten vergeten vaak hun device opgeladen mee te nemen (net als boeken). Zie de stroomvoorziening van devices als een basisvoorwaarde voor digitaal onderwijs.

  Laptopkarren/lockers vervullen een andere functie dan een laptopzuil. De eersten zijn vooral geschikt voor devices in eigen beheer, die vooral klassikaal en niet de hele dag worden gebruikt. Laptopzuilen bieden een flexibele stroomvoorziening, die devices oplaadt waar en wanneer nodig. De devices kunnen gewoon gebruikt worden tijdens het laden. Daarom zijn deze noodzakelijk wanneer er gewerkt wordt met BYOD.

  De prijs van onze producten is sterk afhankelijk van de gekozen opties en ordergrootte. Voor een scherpe prijsindicatie kunt u het beste een offerte aanvragen via het contactformulier , of door te bellen naar +31 (0)20 89 43 89 1.

  Levertijd is sterk afhankelijk van de gekozen opties en ordergrootte. Ter indicatie: de levertijd voor een klein aantal standaard uitgevoerde Laptopzuilen is bij benadering 2 tot 3 weken, buiten de bouwvak. Wilt u uw bestelling op of voor een specifieke datum ontvangen? Vraag het gerust, veel is in overleg mogelijk.

  De plafondzuil wordt via een slanke aluminium buis en krulsnoer aangesloten op het plafond of een hoge goot. Deze is standaard verplaatsbaar op wieltjes dankzij het handige hefboomeffect. Lees hier meer over de plafondzuil .

  De vloerzuil wordt via een opvallend geel en stevig PUR-snoer gevoed uit de wand of vloer. Deze compacte zuil is licht genoeg om aan het speciale handvat te worden opgetild. Hier leest u meer over de vloerzuil .

  Beide varianten voldoen aan Europese voorschriften en de nationaal geldende normen. De Nederlandse variant is daarom voorzien van randaarde wcd’s en stekker. De Belgische variant is voorzien van verhoogd aanraakveilige, penaarde wcd’s en randaarde stekker met penaarde bus.

  Bij vrijwel al onze producten kunt u kiezen uit verschillende maatwerk opties . Tafeloplossingen van gegoten plastic zijn wat beperkter, vanwege de vaste maten en aansluitpunten. Onze aluminium producten kunnen bijna altijd worden aangepast om de gewenste modules te accommoderen. Voor een laptopzuil met datakabels is de plafondzuil geschikter dan de vloerzuil. Maar we gaan een uitdaging nooit uit de weg. Onze adviseurs zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie .

  Als gevolg van jarenlange doorontwikkeling zijn we uitgekomen op een standaard aluminium profiel van 660 mm hoog. Afhankelijk van het gewenste aantal inbouwcomponenten en de bestelgrootte zijn afwijkende maten mogelijk.

  Onze Laptopzuilen worden standaard geleverd in RAL9010 wit. Tegen meerprijs kunnen ze in bijna elke andere RAL-kleur worden gepoedercoat. Tafeloplossingen hebben hun eigen standaardkleuren. Veel plastic gietvormen kunnen bij grotere bestellingen in een afwijkende kleur worden geleverd.

  Heeft u andere vragen?
  Vraag het ons.

  • T +31 (0)20 894 38 91

  • info@edupower.nl

  Ga naar de bovenkant