De juiste werkomgeving voor de behoefte van elk moment

Flexibele werkplekaansluitingen

Een professionele, praktische en aantrekkelijke werkomgeving leidt tot efficiënter werken. Edupower maakt dit mogelijk met oplossingen en producten op het gebied van flexibele werkplekaansluitingen. Onze aanpak is doelmatig, degelijk, duurzaam en design.

Lees meer
Vraag een adviseur

Opladen waar nodig

Uw organisatie verandert in een rap tempo. Plaatsonafhankelijk werken is de nieuwe norm en veel vaste werkplekken verdwijnen. Hierdoor veranderen kantoren regelmatig van indeling. Uw werknemers werken op verschillende devices, van desktop tot smartphone. Onze flexibele werkplekaansluitingen passen zich aan de vraag van vandaag én morgen. Hierdoor worden ze onder andere gebruikt door banken, verzekeraars, gemeentehuizen, politiebureaus, bibliotheken, groot- en kleinbedrijf.

Lees meer
Vraag een adviseur

Bekabelingsgedachten

Welke oplossing past op dit moment het beste bij uw bedrijf? Wij denken graag mee. Als eerste stap brengen de technische adviseurs van Edupower samen met u de situatie in kaart. Vanuit die schets zoeken we de best passende oplossing.

Soms is dat een maatwerkoplossing. Omdat onze producten in Nederland worden ontworpen en gemaakt, kunnen wij snel reageren op elke vraag en leveren we gegarandeerde topkwaliteit. Wilt u deze kwaliteit vrijblijvend ervaren? Vraag dan naar de mogelijkheden van een gratis proefplaatsing.

Lees meer
Vraag een adviseur

Een passende werkplek

Elke taak en elk team vraagt om een andere werkvorm. Dat kan variëren tussen vaste werkplekken, kantooreilanden, break out gebieden, overlegplekken, Scrum ruimtes en nog veel meer.  De werkplekaansluitingen van Edupower stellen u in staat een ruimte snel aan te passen aan de behoefte van het moment. Zo is onze laptopzuil ideaal om een vaste werkplek van stroom te voorzien vanuit het plafond. Maar dankzij de wieltjes op de voetplaat kunt u de zuil eenvoudig verplaatsen wanneer de bureaus aan de kant moeten.

Lees meer over de plafondzuil

Lees meer
Vraag een adviseur

Efficiënt Vergaderen: Optimaliseer Uw Tijd met de Innovatieve Vloerzuil van Edupower

Ontdek de Sleutel tot Productieve Vergaderingen en Verhoogde Efficiëntie

In de dynamische werkomgeving van vandaag zijn digitale apparaten onmisbaar geworden, zelfs tijdens vergaderingen. Tablets voor aantekeningen, beamers en laptops voor boeiende presentaties, audio-opnames en naadloze teleconferencing. Maar hoe zorgt u ervoor dat elke minuut van uw vergaderingen wordt benut?


Probeer een vloerzuil

De Vloerzuil van Edupower: Een Slimme Oplossing voor Uw Vergaderingen

  • Optimaliseer Uw Tijd: Met de vloerzuil van Edupower haalt u het maximale uit uw vergaderingen. Geen kostbare tijd verspild aan het zoeken naar stopcontacten of rommelige kabels – elke deelnemer heeft voldoende aansluitingen binnen handbereik.
  • Verfijnd en Praktisch: Het slanke ontwerp van de vloerzuil past perfect in elke moderne vergaderruimte. Het vormt geen belemmering voor het uitzicht, maar draagt juist bij aan een professionele en georganiseerde sfeer.
  • Meer dan Alleen Vergaderingen: De veelzijdige vloerzuil komt niet alleen van pas tijdens vergaderingen, maar ook bij conferenties, workshops en andere zakelijke bijeenkomsten waar digitale apparaten essentieel zijn.

Ontketen de Kracht van Efficiënt Vergaderen

Streef naar productieve en efficiënte vergaderingen met de innovatieve vloerzuil van Edupower. Optimaliseer uw vergaderervaring en til uw teamwork naar een hoger niveau. Ervaar zelf de voordelen van deze baanbrekende oplossing!

Ontdek de Vloerzuil van Edupower: Klik hier voor meer informatie over deze unieke oplossing en laat uw vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten nooit meer hetzelfde zijn.

Verspil geen tijd, benut het met de vloerzuil van Edupower!

Lees meer over de vloerzuil 

Circulaire oplossingen

Wij geloven dat een circulaire bedrijfsvoering grote voordelen oplevert voor de planeet, uw budget en uw reputatie. Daarom kiezen wij voor duurzame materialen, zoals aluminium. Dit metaal is onbeperkt beschikbaar en wordt gerecycled zonder kwaliteitsvermindering. Door onze werkplekaansluitingen lokaal te produceren, besparen we CO2-uitstoot en restafval. En uiteraard runnen wij zelf ook een duurzaam kantoor. Zo werken wij paperless, met zuinige vervoersmiddelen en een efficiënte klimaatbeheersing.

Lees meer over ons circulair businessmodel.

Een veilige werkplek

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en bezoekers. Het gebruik van ongeorganiseerde bekabeling vormt risico’s op struikelpartijen, gebrekkige hygiëne, kortsluiting en zelfs brand. Een professionele werkplekaansluiting dekt deze risico’s af en garandeert u een veilige, efficiënte en representatieve omgeving.

Lees meer over het belang van veilige bekabeling.

Aan de slag

Had u gisteren al een flexibele, professionele en inspirerende werkplek nodig? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies op locatie. Stap voor stap lopen wij met u het proces door op zoek naar een snelle en passende oplossing.

Klik hier om een afspraak in te plannen.

Een passende oplossing voor uw project

Veelzijdig en doelmatig

Ook in een modern kantoorgebouw zijn nog veel vaste werkplekken nodig. Bijvoorbeeld in stilteruimtes om geconcentreerd te werken. Onze vaste zuilen bieden voldoende capaciteit voor de meeste voorkomende situaties. Kies voor een enkel- of dubbelzijdig profiel met aparte compartimenten voor sterk-, zwakstroom en datakabels. Zo bespaart u aanzienlijke kosten.

Onze vaste zuilen maken gebruik van een unieke klemconstructie tussen de vloer en het plafond. De verstelbare plafondbeugels zijn geschikt voor uiteenlopende hoogtes tussen systeem- en bouwplafonds. De bevestiging van de beugels kost nagenoeg geen tijd en kan worden gedaan met een minimum aan gereedschap.

De robuuste zuil gaat een bouwleven lang mee en kan eenvoudig worden aangepast op uw veranderende aansluitbehoeften. De lengte van onze vaste zuilen kan op maat worden gemaakt tot maar liefst 5500 mm (dubbelzijdig) en 6400 mm (enkelzijdig).

Flexwerken in de cloud

Wanneer werknemers met hun eigen device werken in de cloud is een betrouwbare dataverbinding een randvoorwaarde. Wifi is voor verschillende ruimtes en doeleinden niet voldoende. Daarom combineert onze flexzuil de betrouwbaarheid van netwerkkabels met de veelzijdigheid van de laptopzuil.

De flexzuil kan worden uitgerust met tien wcd’s en acht netwerkkabels. Verschillende fabrikaten zijn mogelijk, door ons voorgemonteerd of ter plaatse door uw eigen huisinstallateur (onze standaard is CAT 6A).  Om kabelverbuiging te voorkomen, is de flexzuil uitgerust met een flexibele slang. De plafondvoeding is hierdoor veelomvattend en toch verplaatsbaar.

Snel laden op elk device

Smartphones, tablets en steeds meer andere devices worden tegenwoordig met USB opgeladen. Werknemers gebruiken deze apparaten ook steeds vaker zakelijk. En flexwerkers nemen gemakkelijker een USB-kabeltje mee dan een volledige adapter met stekker. De laptopzuil kan daarom tot zes USB-poorten bevatten (optie tegen meerprijs).

Verbonden en verlicht

Combineer daarom verlichting en stroomvoorziening in één product. Voor dit project is een rond armatuur en een slanke aluminium buis gebruikt. Het resultaat is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een eyecatcher die uitstraling en stijl toevoegt aan de ruimte. Welke oplossing past het beste in uw kantoor?

 

Optimale concentratie

Soms wilt u overal stroom, maar geen doorlopende zuilen tot de vloer, vast of losstaand. Bijvoorbeeld voor ruimtes waar veel klanten rondlopen of technische ruimtes. Hiervoor zijn onze hangende energiegoten en zuilen uitermate geschikt. Dankzij het strakke design en de neutrale kleuren geven deze oplossing daarnaast visuele rust in de ruimte. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaak.

Maak uw inrichting compleet

Heeft u al geïnvesteerd in een verhoogde vloer met vloerpotten, maar mist u nog flexibiliteit en een nette afwerking? Dan is onze vloerzuil een ideale aanvulling op uw vloerpot. De gebruiker hoeft niet langer te rommelen met de deksel, maar pakt snel de met een haakse stekker aangesloten vloerzuil. Zo voorkomt u een spinnenweb aan kabels richting de vloerpot. Haal dus meer uit uw vaste installatie met een flexibele werkplekoplossing.

We zijn er om uw bedrijf te helpen!

Via creatieve ideeën, innovatie en duurzame producten.

Vraag naar de mogelijkheden