De beste bekabeling voor uw gebouw

Goed kabelmanagement houdt rekening met verscheidene omstandigheden in uw schoolgebouw. Ergonomie, akoestiek, verlichting, veiligheid, hygiëne en flexibiliteit zijn allen van belang voor een productief leerklimaat.

Het aansluiten van één laptop voor een leraar is natuurlijk niet zo complex. Maar wat als u de devices van 25 leerlingen op verschillende plekken moet opladen? En u vervolgens de AV-aansluitingen voor het smartboard wilt aansluiten. Die leerlingen vanuit de klas moeten kunnen bedienen.  In een lokaal dat ook voor digitaal toetsen moet kunnen worden ingericht? Dit vraagt om geïntegreerd kabelmanagement.

Als eerste stap brengen de technische adviseurs van Edupower samen met u de situatie in kaart. Daarbij houden we rekening met uw huidige plannen, maar ook met mogelijke veranderingen in de toekomst.

Vanuit die schets zoeken we de best passende oplossing. Dat kan bijvoorbeeld een laptopzuil zijn, een tafelmodel of een TV-lift. Maar soms vraagt uw situatie om een unieke maatwerkoplossing. Omdat onze producten in Europa worden ontworpen en gemaakt, kunnen wij snel reageren op elke vraag en leveren we gegarandeerde topkwaliteit.

Vaak wilt u de gekozen oplossing eerst op kleine schaal ervaren in een pilot. Tijdens en na afloop hiervan evalueren wij deze met u. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, schalen we de oplossing op binnen uw organisatie. Zo kunnen we voor u een gunstige prijs bedingen.

De oplossing gaat vervolgens een gebouwleven lang mee. Maar omdat uw organisatie niet stil staat, zult u vaak uw kabelmanagement willen aanpassen bij de laatste ontwikkelingen. U kunt dan altijd snel en eenvoudig producten bijbestellen. Ook houden we u op de hoogte van relevante, nieuwe techniek. Zo houden we uw kabelmanagement up to date, ook na uw bestelling.

Lees wat goed kabelmanagement u bespaart