Bouwen aan de toekomst

Wij ontsluiten de beste technologie voor uw onderwijs

Als onderwijsinstelling leidt u kinderen en jongeren op voor de toekomst. Daarom wilt u dat ze leren in een modern gebouw dat aansluit op hun toekomstige werkomgeving. En mits goed benut, kan technologie de onderwijskwaliteit sterk verbeteren.

Verscheidene technische ontwikkelingen komen in uw schoolgebouw samen. Steeds meer leerlingen werken op hun eigen digitale device (link naar BYOD). Touchscreens en smartboards vervangen het klassieke schoolbord. Creatieve opleidingen richten makerspaces in waar digitale vaardigheid en handvaardigheid samen komen. En het gebouw zelf wordt slimmer, bijvoorbeeld door betere klimaatbeheersing.

Het opladen, aansluiten, gebruiken en opbergen van al deze hardware vereist professioneel kabelmanagement. Edupower lost dit in één klap voor u op. Wij werken alleen met de beste oplossingen die op de Europese markt beschikbaar zijn. Zo bespaart u kosten (link) en weet u zeker dat alles goed werkt.  Wij regelen de beste techniek, zodat u zich kan concentreren op het beste onderwijs.

Lees meer over kabelmanagement.