Flexibele data-aansluitingen zuil

Flexibele data-aansluitingen voor een productieve werkplek

De flexibele data-aansluitingen zuil is ideaal voor professionele, praktische en aantrekkelijke werkomgevingen. Hier wilt u het liefst geen enkele voeding over de grond hebben lopen. De verplaatsbare datazuil maakt dit mogelijk door de voeding via het aluminium verjongingsprofiel en de flexibele slang. Hierdoor kunt u vanuit een wcd in het plafond of een hoge wandgoot een cirkel van anderhalve meter van stroom voorzien. De datakabels gaan door de speciaal gemaakte datatrap. Hierin kunnen we extra ruimte voorzien zodat u in de toekomst eenvoudig flexibele data-aansluitingen kunt toevoegen wanneer de behoefte toeneemt.

Lees hieronder meer over de techniek achter de verplaatsbare datazuil. Of neem contact met ons op voor documentatie, een afspraak of een offerte.

Individueel presteren binnen het team met flexibele data-aansluitingen

Goed facilitair beheer geeft uw collega’s de ondersteuning om hun kwaliteiten optimaal in te zetten. Maar tegelijkertijd moeten deze specialisten samenwerken binnen hun team. Wanneer werknemers met hun eigen device werken in een digitale omgeving is een betrouwbare dataverbinding een randvoorwaarde. Wifi is voor verschillende ruimtes en doeleinden niet voldoende. Daarom combineert onze flexzuil de betrouwbaarheid van netwerkkabels met de veelzijdigheid van flexibele data-aansluitingen.

Open ruimtes

De verplaatsbare datazuil is ideaal om open kantoorruimtes op een veilige manier van flexibele data-aansluitingen te voorzien. Het aluminium profiel kan aan een of beide kanten worden ingevuld met stroom en data. Hiermee kunnen verschillende werkplekken om de zuil worden voorzien. Wanneer de kantoorinrichting verandert, kunt u de datazuil eenvoudig verplaatsen.

Vergaderruimtes

Ook in vergaderingen gebruiken we steeds meer flexibele data-aansluitingen. Zeker nu hybride vergaderingen steeds meer de norm worden. Tablets om aantekeningen te maken. Telefoons die opgeladen moeten worden. Videobellen met klanten. Als u vergadert met veel collega’s, telt elke minuut. Dan wilt u geen tijd kwijt zijn aan het voorbereiden van de techniek. Met de verplaatsbare datazuil van Edupower benut u de beschikbare tijd optimaal. Het slanke profiel zorgt ervoor dat u genoeg stopcontacten heeft voor alle deelnemers, maar dat de zuil nooit in de weg staat.

Waarom flexibele data-aansluitingen?

Het aantal mobiele devices van werknemers neemt toe, terwijl de ontwikkeling van de accuduur stagneert. Tegelijkertijd werken werknemers op steeds meer verschillende plekken en kantoor opstellingen. Oude en nieuwe gebouwen hebben onvoldoende stopcontacten om dit te ondersteunen. Onze flexibele data-aansluitingen zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor dit probleem.

De verplaatsbare datazuil is zowel in de kantoorruimte als in het gehele gebouw flexibel inzetbaar. Zo kunnen werknemers de zuilen meenemen naar flexwerkplekken. Of voor evenementen in een grote zaal. Er zijn zoveel mogelijkheden als u kunt bedenken. We kunnen niet voorzien welke ict we nodig hebben over twintig jaar. Maar wel dat de verplaatsbare datazuil flexibel inzetbaar blijft voor die behoefte.

*Stel uw verplaatsbare datazuil samen
Vraag naar de extra opties

Flexibele slang

Veilige, onopvallende voeding via het plafond

De flexibele slang beschermt de kabels tegen verbuiging. Deze wordt aangesloten op een wit gecoate, metalen systeemplafond aansluiting of op een verzinkte kabelgoot aansluiting. De flexible slang is beschikbaar in het grijs, wit of zwart. Zo behoudt u onopvallende, flexibele data-aansluitingen via het plafond. 

Een strakke uitstraling

Moeiteloos verplaatsbaar

De verzwaarde voetplaat houdt de verplaatsbare datazuil niet alleen in balans, maar is ook de visuele overgang tussen vloer en zuil. De zwarte, acht millimeter dunne plaat contrasteert met de witte, verticale zuil (120x120x660mm). De strakke, subtiele groeven van de deksel vloeien symmetrisch weg aan de zijkant. Elk stopcontact is verzonken in de zuil met een eigen, zwarte beschermingsdop. De flexibele data-aansluitingen zijn netjes weggewerkt in de elegante slang. De verplaatsbare datazuil belemmert dus nooit het zicht. Onzichtbaar en tegelijkertijd altijd representatief aanwezig.

Maak nu een afspraak!

Verzwaarde voetplaat

Flexibele data-aansluitingen in elke omgeving

Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de verplaatsbare datazuil een laag zwaartepunt. Zo weet u zeker dat de zuil veilig staat in een omgeving met veel doorloop.

Praat met een adviseur!

Design flexibele data-aansluitingen

Harmonie tussen vorm en inhoud

De verplaatsbare datazuil bevat flexibele data-aansluitingen in een compact profiel. De materiaalkeuze en productieprocessen zijn toegespitst op functionaliteit, een strak design en duurzaamheid.

De datazuil is beschikbaar in elke RAL-kleur

Naast stroom en data zijn ook andere invullingen mogelijk

Verplaatsbare energiezuil met data

Elke werkplek netjes voorzien van stroom en data

Verschillende lengtes profiel op aanvraag beschikbaar

De flexibele slang beschermt tegen kabelverbuiging

Ingebouwde techniek
De betrouwbaarste flexibele data-aansluitingen ooit.

Dit is het hart van de verplaatsbare datazuil. De op maat gemaakte wandcontactdozen vormen een compacte, stevige behuizing. We gebruiken alleen het beste schakelmateriaal. Zo garanderen we een brandveilige stroomvoorziening die een hoge belasting aankan. Met de verplaatsbare datazuil voldoet u dus aan alle arboregels. Alle stroompunten zijn afgedekt met een speciaal ontworpen beschermingsdop in zwart of wit. We werken alleen met gecertificeerde componenten en testen elke zuil in zijn geheel.

Wilt u minder of meer stroompunten en flexibele data-aansluitingen per zuil? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Bestel uw eerste zuil!

Duurzaam aluminium

Het gehele profiel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Zo maken we de verplaatsbare datazuil licht, bestendig en milieuvriendelijk. Aluminium weegt slechts een derde van staal. Maar het is even sterk, roestvrij en slijtvast. Het materiaal wordt in een speciale mal in de optimale vorm geëxtrudeerd. Daarna wordt het op maat gezaagd. Het aluminium gaat een bouwleven lang mee. En zelfs daarna blijft het honderd procent recyclebaar. Dubbel duurzaam dus.

Edupower flyer

DOWNLOAD DE FLYER

Technische specificaties

DOWNLOAD DE SPECIFICATIES

Bestek tekst

DOWNLOAD BESTEKTEKST

Onze folder

DOWNLOAD ONZE FOLDER

U verdient de best mogelijke service

Bij Edupower geloven we in moderne en persoonlijke service. Wij weten dat u zelf het beste weet wat u nodig heeft. Daarom kunt u al onze informatie op uw gemak op de website doorzoeken.

Maar we weten ook dat u voor grote investeringen ons product en onze mensen in de offline wereld wilt zien. Daarom komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw adviseur ziet er persoonlijk op toe dat u de best mogelijke service krijgt. Of het nu gaat om een levertijd die aansluit op uw planning, maatwerkoplossingen voor uw unieke vraag of een proefplaatsing voor uw pilot. Na een bestelling vragen we altijd even of de geboden oplossing naar wens is.

U vindt bij Edupower dus niet alleen de beste producten, maar ook een betrokken leverancier die u ontzorgt.

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Wilt u meer weten over onze flexibele data-aansluitingen? U kunt bijvoorbeeld vragen om:

Aanvullende documentatie
Een offerte of prijslijst
Een vrijblijvend adviesgesprek op locatie
Een proefplaatsing
Specifieke antwoorden

Bel ons op 020 89 43 89 1 of mail naar info@edupower.nl

Ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefplaatsing voor drie maanden aan.

VRAAG EEN DEMO!

We komen graag langs

Elke situatie is anders soms is een locatiebezoek van onze technische-experts noodzakelijk. (misschien ontstaat er zelfs wel een nieuwe oplossing)

Geef uw situatie aan

Gratis verzending 

Boven de € 500,- hanteren wij in Nederland een gratis verzending.