Wij zijn Edupower

Edupower brengt de techniek van morgen naar het onderwijs van nu

Edupower is een voorloper op het gebied van flexibele stroomoplossingen voor het onderwijs. Onze design producten maken een efficiënte en veilige inzet van digitale devices in de klas mogelijk. Wij geloven dat de beste oplossing voor een complex vraagstuk juist de eenvoudigste is. Voor het ontwikkelen van nieuwe producten werkt Edupower vaak samen met innovatieve onderwijsinstellingen in de Benelux. Het resultaat is een uniek product dat niet weg te denken is in het moderne onderwijs. We hebben  niet alleen oog voor de toekomst van het onderwijs, maar ook van de planeet. Onze producten gaan daarom een bouwleven lang mee en zijn honderd procent recyclebaar.

En onze gegevens zijn gewijzigd.

Vanaf 1 januari 2022 hoort Edupower binnen BI Select B.V.

Edupower vertegenwoordigt het onderwijsprogramma binnen BI Select.Hierdoor zijn onze gegevens gewijzigd doordat we opgenomen zijn binnen BI Select.
We blijven de naam Edupower als merknaam gebruiken, ook zullen dezelfde contactpersonen
werkzaam blijven, de producten blijven ongewijzigd, tenzij maatwerk vereist is.

Wie is Edupower?

Edupower is een bedrijf dat onderwijs en techniek bij elkaar brengt. Zoals vaak gebeurt, ontstond de oplossing vanuit het probleem. We zagen dat steeds meer scholen werken met devices, en dat er te weinig stopcontacten waren om die op te laden. Tegelijkertijd zagen we in ons netwerk in de maakindustrie, dat de oplossing toen al mogelijk was. Wij gingen daarom de uitdaging aan om de kennis van scholen en bedrijven te combineren. En dat doen we nog steeds.

Edupower spreekt veel onderwijs professionals over hun visie op technologie in het onderwijs. We luisteren naar hun ervaringen en bedenken daarmee nieuwe oplossingen. Die kennis delen we weer met de scholengemeenschap. Deze publiek-private samenwerking leidt tot een betere aansluiting van vraag en aanbod in educatieve technologie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Professioneel advies

Om kennis tussen scholen te delen, komen we graag langs op uw onderwijsinstelling. We brengen uw ICT-situatie in kaart, vergelijken die met andere scholen, en bieden een passende oplossing.

Zo besteld, zo geleverd

De producten die we aanbieden, zijn snel en gemakkelijk te bestellen. Dat is handig wanneer u kort voor de examens extra producten nodig heeft voor digitaal toetsen. Of tijdens het invoeren van BYOD op het oplaadprobleem stuit. Onderwijs moet altijd doorgaan, dus wij bieden snelle service.

Plug & play

Vroeger moest aan elke klus een installateur te pas komen. De producten van Edupower zijn prefab gemaakt, en kunt u dus zonder tussenpersoon plaatsen. Dit scheelt u aanzienlijke tijd en kosten.

Tom Grimme
Tom GrimmeVerkoopadviseur
Victor Kuijpens
Victor KuijpensAdviseurBinnendienst

U wilt graag een persoonlijk en professioneel advies voor uw situatie? Maak dan een afspraak met Tom. Als verkoopadviseur komt hij graag bij u langs voor een kennismaking, situatieschets of evaluatie. Hierdoor beschikt hij over veel ervaring met vergelijkbare, voor u relevante projecten. En wanneer zelfs hij het niet weet, kent hij altijd wel een daartoe bekwame specialist in zijn netwerk.

Victor is vaak uw eerste aanspreekpunt binnen Edupower. U kunt hem altijd bellen voor vragen over producten of het maken van een afspraak. Hij zorgt ervoor dat onze designers, verkoopadviseurs en leveranciers op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij een perfect passende oplossing kunnen bieden.

Geen zorgen

U bent nog niet te laat voor BYOD …

Als uw school nog maar net bezig is met een device per leerling, geen zorgen: u bent nog niet te laat. We zorgen ervoor dat u snel up to date bent. Om te beginnen kunt u zich inlezen over BYOD en andere technologische ontwikkelingen in het onderwijs, via onze blogs . Of krijg al onze ervaringen gratis door via onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen. Wilt u meer lezen over de laptopzuil, klik dan hier .

En dan de beste manier om u snel te informeren: vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs. Zij brengen samen uw eigen situatie in kaart en kunnen u voorzien van een gratis proefplaatsing van de laptopzuil. Door mee te doen aan onze informatiecampagne helpt u niet alleen uw school, maar ook alle andere scholen die met BYOD bezig zijn.