Maatwerk

Een passende oplossing voor uw project

Tafelmodel

Nieuw: tafelmodel met USB

Bekijk

Hangende energiegoot

Vast en toch flexibel

Bekijk

Stroom en licht in één

Praktische oplossingen met een prachtige uitstraling

Bekijk

Hangende plafondzuil

Vrij bewegen, stevig verankerd

Bekijk

Eenvoudige oplossing, eindeloze mogelijkheden

De energiezuil is de perfecte behuizing voor niet alleen stroom,

maar vele andere inbouwcomponenten. U kunt het aantal benodigde modules specificeren, maar ook de kleur, hoogte van de zuil of grootte van de voetplaat. Zo heeft u één flexibel product voor verschillende situaties. Wat hebben uw werknemers nodig om efficiënt te werken? Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u.

Direct contact met een adviseur

Datakabels

Internet en stroom in één zuil

Voor flexwerken is een goede internetverbinding net zo belangrijk als de stroomvoorziening. Voor sommigen gebouwen en toepassingen is wifi niet toereikend. Kies dan voor de speciale optie datakabels toe te voegen. Combineer de betrouwbaarheid van kabel met de flexibiliteit van de energiezuil.Naast stroompunten kan de energiezuil  datakabels bevatten. Kies de kabel die past bij uw systeem, bijvoorbeeld Cat.6. In plaats van het krulsnoer, beschermt een flexibele slang de kabels tegen verbuiging. Zo behoudt u een flexibele, onopvallende voeding via het plafond.

Stel zelf uw energiezuil samen

Elk bedrijf werkt anders. Daarom is de energiezuil geschikt voor bijna elke denkbare aansluiting. Datakabels voor een betrouwbare internetverbinding. Opladen met USB-poorten in plaats van stopcontacten. HDMI-kabels voor presentaties of audiokabels voor radio. Met de energiezuil past u het kantoor aan op de behoefte van uw werknemers.

Lees meer over de mogelijkheden van maatwerk

Vraag offerte aan

Audiovisueel

Voor de hele afdeling, of die ene collega

Presentaties, visualisaties, teleconferencing. Resultaatgerichte inzet van audiovisuele middelen kan uw werkprocessen verbeteren. Maar vaak liggen op flexwerkplekken de snoeren in de weg. Alle audiovisuele kabels kunnen flexibel worden weggewerkt via de energiezuil. En het is een eenvoudige manier om de deelnemers af te bakenen. Snel verbonden wanneer nodig, onverstoorde rust voor het kantoor

Keycard

Beheer eenvoudig de toegang tot de energiezuil

Het delen van kantoorruimte kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Maar vaak blijft het belangrijk om bij te houden hoeveel werknemers en afdelingen gebruik maken van een werkplek. Door een sleutelkaarthouder toe te voegen aan energiezuil, kan dit eenvoudig worden geregeld. Bijvoorbeeld met een bestaande bedrijfspas.

Hebben we uw creativiteit geprikkeld? Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek