Snel, slim, safe

De beste 5A USB-lader op de markt

Met een ingebouwde 5A USB-poort laadt uw tafelmodel devices vijf keer sneller op dan met een standaard USB-lader. Dit is een nuttige toevoeging aan elke oplaadoplossing, maar in het bijzonder voor aanlandplekken of andere open ruimtes. Denk ook aan een bibliotheek, waar bezoekers tijdens een kort verblijf hun smartphone op willen laden.

Dankzij het Intelligent Device Recognition systeem (IDR) geeft de USB-lader precies het vermogen dat uw device nodig heeft. Zo wordt 5A (25W) evenwichtig verdeeld over twee verschillende apparaten (beiden tot 2,5A). Een iPhone 6S kan zo binnen anderhalf uur volledig worden opgeladen.

Het slimme IDR systeem voorkomt ook dat een apparaat te veel vermogen ontvangt. Zo zijn uw devices beschermt tegen oververhitting. Bij gewone USB-laders kunnen de batterijen hierdoor opzwellen, waardoor deze eerder aan vervanging toe zijn. Met de 5A USB-lader gaan uw devices dus langer mee.  

Onze USB-lader is speciaal ontworpen voor meerdere korte oplaadsessies op een dag. Daarom kan elke poort meer dan 5000 keer worden gebruikt. Ook qua energieverbruik is de 5A USB-lader zeer duurzaam. Dankzij het ultra lage verbruik in standby modus maar ook door de bijzonder hoge laadefficiëntie van 91%.

Maar onze USB-lader is ook duurzaam upgradebaar naar gelang de techniek vooruit gaat. De lader is ontworpen om snel en eenvoudig te worden vervangen, zonder tussenkomst van een gecertificeerde elektricien. Verwijder de voorkant en de USB module met behulp van de bijgeleverde tool. Plaats de nieuwe module zodat deze vastklikt en plaats de voorkant terug. Het hele proces duurt niet meer dan een paar minuten en kan veilig plaatsvinden zonder de stroom uit te schakelen.

Oplaadtijd (10% – 90%)                                        Uren minuten

Device

Sony Xperia Z1                                                               2:23

iPhone 6S                                                                        1:29

Samsung Galaxy Note 10.1″                                        2:36

iPad 3 & 4                                                                       3:45