Het handvat

Precisiewerk. Elke gram. Elke millimeter.

Innovatie betekent constant zoeken naar mogelijkheden om producten te verbeteren. Met die visie is de laptopzuil doorontwikkeld van idee tot bewezen factor. Voor de vloerzuil zijn we uitgekomen op de compacte, lichte aluminium behuizing van 660 bij 220 millimeter. Een verzwaarde stalen voetplaat van 330 bij 330 millimeter zorgt voor optimale stabiliteit. Het elegant verwerkte handvat zorgt ervoor dat u de zuil moeiteloos kan verplaatsen.

Verzwaarde voetplaat

Stabiel in elke leeromgeving

Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt. Zo weet u zeker dat de zuil veilig staat in een omgeving met bewegende leerlingen.

Lichtgewicht
Moeiteloos verplaatsbaar

Dankzij het compacte formaat en lichte aluminium, is de vloerzuil kampioen onder de lichtgewichten. Dankzij het speciaal gemonteerde handvat, tilt u hem met slechts één hand op. De klas heeft dus altijd stroompunten waar nodig. En na gebruik staat de zuil nooit in de weg.

ICT beleid

Strategisch flexibel. Voor nu en in de toekomst.

Bovendien kunt u de zuil ook buiten de klas verplaatsen. Bijvoorbeeld zodat leerlingen stroompunten meenemen naar flexwerkplekken. Of voor examens in een grote zaal. Er zijn zoveel mogelijkheden als u kunt bedenken. We kunnen niet voorzien welke ict we nodig hebben over twintig jaar. Maar wel dat de laptopzuil flexibel inzetbaar blijft voor die behoefte.