Design

Optimaal voor leerling, uitstraling en milieu.

Vorm volgt inhoud. Maar wie zegt dat een functioneel ontwerp niet mooi mag zijn? De laptopzuil bevat veel techniek in een compact profiel. De materiaalkeuze en productieprocessen zijn toegespitst op functionaliteit, strak design en duurzaamheid.

Uitstraling

Strak ontwerp. Dat mag gezien worden.

De verzwaarde voetplaat houdt de laptopzuil niet alleen in balans, maar is ook de visuele overgang tussen vloer en zuil. De zwarte, acht millimeter dunne plaat contrast met de witte, verticale zuil. De strakke, subtiele groeven van de deksel vloeien symmetrisch weg aan de zijkant. Elk stopcontact is verzonken in de zuil met een eigen, zwarte beschermingsdop. Op kniehoogte gaat het voetstuk over in een lange, slanke buis. De laptopzuil belemmert dus nooit het zicht van de leerling. Net als een goede ober is hij onzichtbaar maar altijd representatief en aanwezig.

Aluminium

Duurzaam design. Het beste materiaal.

Het gehele profiel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Zo maken we de laptopzuil licht, bestendig en milieuvriendelijk. Aluminium weegt slechts een derde van staal. Maar het is even sterk, roestvrij en slijtvast. Het materiaal wordt in een speciale mal in de optimale vorm gegoten. Daarna wordt het op maat gezaagd. Het aluminium gaat een bouwleven lang mee. En zelfs daarna blijft het honderd procent recyclebaar. Dubbel duurzaam dus

Poedercoating

Optimale bescherming voor product en milieu

Ook bij het verfen kijken we naar design en het milieu. De poedercoating beschermt het aluminium profiel en de stalen voetplaat tegen krassen, stof en vetvlekken. Tijdens het verfproces wordt negatief geladen poeder op het positief geladen metaal gespoten. Het poeder blijft hierdoor plakken, waarna het in de oven smelt tot een egale, harde laag. Zo komen er bij het poedercoaten geen chemische toevoegingen vrij. En het overtollige poeder kan Aworden hergebruikt.

De laptopzuil kan in bijna elke RAL-kleur worden gepoedercoat.

Laptopzuil,energiezuil,verplaatsbare werkplekken,byod, stroomvoorzieningen