Precisiewerk. Elke gram. Elke millimeter.

Flexibel. Handzaam. Betrouwbaar. Met de laptopzuil is uw BYOD onderwijs pas echt mobiel. Dagelijks in de klas, maar ook strategisch in het beleid. Binnen en buiten de les kunt u de zuil eenvoudig en veilig verplaatsen. Het lichte aluminium profiel en de nieuwe verzwaarde voetplaat met wieltjes creëren samen het hefboomeffect. Dit combineert perfecte stabiliteit met ongekende verplaatsbaarheid.

ICT beleid

Strategisch flexibel. Voor nu en in de toekomst.

Bovendien kunt u de zuil ook buiten de klas verplaatsen. Bijvoorbeeld zodat leerlingen de zuil meenemen naar flexwerkplekken. Of voor examens in een grote zaal. Er zijn zoveel mogelijkheden als u kunt bedenken. We kunnen niet voorzien welke ict we nodig hebben over twintig jaar. Maar wel dat de laptopzuil flexibel inzetbaar blijft voor die behoefte.

Verzwaarde voetplaat

Stabel in elke leeromgevinging

Dankzij de verzwaarde voetplaat en het lichte aluminium profiel heeft de laptopzuil een laag zwaartepunt. Wanneer de zuil op de juiste plek staat, raken de speciaal ontworpen wieltjes op de voetplaat de grond niet. Zo weet u zeker dat de zuil veilig staat in een omgeving met bewegende leerlingen.

Het hefboomeffect

Moeiteloos verplaatsbaar

Maar dankzij het hefboomeffect is de zuil eenvoudig te verplaatsen. Wanneer uw lichtjes de zuil kantelt, raken de wieltjes de grond. Met het momentum van de beweging rolt u de zuil moeiteloos naar de gewenste plek. De klas heeft dus altijd stroom waar nodig. En na gebruik staat de zuil nooit in de weg