Wilt u 2018 met nieuwe inspiratie beginnen? Komt u dan naar de Edupower stand op de IPON beurs voor onderwijsinnovatie en ict. Woensdag 7 en donderdag 8 februari vindt u daar meer dan honderd workshops en presentaties over trends als learning analytics, augmented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs en flipping the classroom.

Zo presenteert TEDx spreker Deborah Carter (NewTechKids) een keynote sessie over hoe zij kinderen leert de concepten achter moderne technologie te begrijpen.

U kunt deze moderne onderwijsfilosofie in de praktijk zien op het nieuwe Coding & Makers Plein. Als bezoeker kun je over de schouders van leerlingen meekijken en ervaren hoe we onderwijs van de 21ste eeuw verder vorm gaan geven. Naast workshops zal de klas van de toekomst leren onder begeleiding van Johan Hof van OBS West te Capelle aan den IJssel.

Het onderwijs van de 21ste eeuw ondersteunen is de kern van Edupower’s missie. Onze duurzame design producten maken een efficiënte en veilige inzet van elektronische devices in de klas mogelijk.

Op IPON 2018 kunt u daarom uiteraard het gemak van onze verplaatsbare Laptopzuil ervaren. Maar wij presenteren ook de laatste trends op het gebied van razendsnel USB-laden, budgetbesparende installatieautomaten en kindveilige wcd’s. En u kunt kennismaken met onze stijlvolle & robuuste TV-liften voor de grootste beeldschermen.

Daarom is een bezoek aan IPON 2018 en Edupower zeer leerzaam, voor zowel bestaande als nieuwe klanten. U kunt nieuwe onderwijstrends ontdekken tijdens de keynote, uitwerken in een workshop en realiseren met Edupower. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze stand naast het Coding & Makers Plein.

Registreer u alvast voor de IPON 2018 via deze link.

Bent u niet in gelegenheid ons te bezoeken op 7 of 8 februari? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie aan, via het contactformulier.