Wilt u 2020 met nieuwe inspiratie beginnen? Komt u dan naar de Edupower stand op de IPON beurs voor onderwijsinnovatie en ICT. Woensdag 5 en donderdag 6 februari vindt u meer dan honderd workshops en presentaties over onderwijsinnovatie en professionalisering. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: adaptieve leermiddelen en methodes, hardware en software, learning analytics, kunstmatige intelligentie, eduapps, werken in de cloud, tablet-onderwijs en gamification.

Hoe kunnen videospelletjes èn lesgeven in de buitenlucht de betrokkenheid en motivatie van leerlingen vergroten? Riko Alkio van het Finse Seppo gaat het vertellen in zijn keynote op IPON 2020. Zie in dit filmpje alvast hoe u met Seppo op een eenvoudige manier games kunt maken of aanpassen voor uw lessen.

Dit jaar is er ook een speciaal programma voor onderwijs bestuurders, directie, managers en schoolleiders. Het doel van deze Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders. De onderwerpen die nu op het programma staan: pedagogiek, didactiek, vakinhoud, onderwijs op maat, communicatie met leerlingen en ouders,  grip op krimp en onderwijskundig leiderschap in de 21e eeuw.

Het onderwijs van de 21ste eeuw ondersteunen is de kern van Edupower’s missie. Onze duurzame design producten maken een efficiënte en veilige inzet van elektronische devices in de klas mogelijk. Op IPON 2020 kunt u daarom uiteraard het gemak van onze verplaatsbare laptopzuil ervaren. Maar wij presenteren ook de laatste trends op het gebied van waterdichte vloerdozen, praktische bekabeling in het bureau en stijlvol schakelmateriaal.

Daarom is een bezoek aan IPON 2020 en Edupower zeer leerzaam, voor zowel bestaande als nieuwe klanten. U kunt nieuwe onderwijstrends ontdekken tijdens de keynote, uitwerken in een workshop en realiseren met Edupower. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze stand.

 

 

 

Registreer u alvast voor de IPON 2020 via deze link.

Bent u niet in gelegenheid ons te bezoeken op 5 of 6 februari? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie aan, via het contactformulier.