Maak nu kennis met de nieuwe tafelmodellen en TV-liften van Edupower. In 2016 hebben we tientallen onderwijsinstellingen uit Nederland en België gevraagd wat zij nodig hebben om het onderwijs van de toekomst mogelijk te maken. Daaruit bleek dat naast de laptopzuil, stroomoplossingen in het meubilair erg populair blijven. Daarnaast is de interactie tussen mobiele devices en smartboards van groter belang dan ooit. We gingen daarom op zoek naar de best mogelijke oplossingen met de laatste techniek.

Onze nieuwe producten voldoen aan de strenge Edupower standaard die u van ons gewend bent: hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze tafelmodellen zijn daarom modulair in te richten met niet alleen stroom, maar ook met diverse andere aansluitingen. Zo is de nieuwe 5A USB-oplader de marktleider qua laadtijd en veiligheid.

Flipping the classroom, presentaties en andere schermtoepassingen vragen om veilige en esthetische TV-liften. Het uitgebreide nieuwe pakket biedt een passende oplossing voor elke onderwijssituatie. De producten zijn in hoogte verstelbaar en monteerbaar tegen muur op de grond of op een trolley.

Samen met de vertrouwde laptopzuilen biedt Edupower een totaalpakket voor kabelmanagement in het onderwijs. Zo weet u zeker dat alles goed op elkaar aansluit. Wat heeft uw school nodig? Maak een afspraak met onze technische adviseurs en kom erachter wat goed kabelmanagement voor u kan betekenen.