Welke component heeft u nodig?

De kwaliteit van maatwerk voor een confectieprijs

U wilt flexibel onderwijs verzorgen, maar alle bekabeling netjes integreren in het meubilair. Daarom zijn de Edupower tafeloplossingen modulair invulbaar. Of u nu kiest voor de compacte Pixel of de uitgebreide Prism/Platinum, u bepaalt welke aansluiting nodig is. Zo geniet u van de voordelen van maatwerk, tegen een zeer competitieve prijs.

Deze modulaire samenstelling vergroot ook de levensduur van uw kabelmanagement. Naar gelang uw onderwijs of de elektrotechniek verandert, past u uw tafeloplossingen eenvoudig aan.

Naast wcd’s kunt u kiezen voor de snelste 5A USB-poorten , datakabels en diverse AV-kabels. Veel van onze tafeloplossingen zijn standaard beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Zit uw gewenste kleur daar niet tussen? Dan is dit vaak alsnog als maatwerkoplossing mogelijk.

Duizelt het u van de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op met een technisch adviseur (link). Beschrijf het aantal aansluitingen dat u nodig heeft en de gewenste opstelling, en wij vinden een passende oplossing voor u.